Andre fikser vandrør og støddæmpere. Jeg fikser ord, sætninger og betydninger. Det har jeg gjort for sjov hele mit liv og professionelt i 15 år som tekstforfatter, skribent og redaktør.

Jeg er akademisk uddannet og er en erfaren reklamereje med særlig sans for sprogets kreative muligheder og grammatiske rammer.

I mit karriereforløb som tekstforfatter og redaktør har jeg udviklet og styrket en bred vifte af erfaringer inden for målrettet kommunikation.

Hvad laver jeg
Jeg skriver og er knaldhamrende dygtig til det. Nok fordi jeg både går kreativt og analytisk til værks – og fordi jeg elsker sproget og det, man kan opnå med det. Det gør, at uanset om det er en artikel, en brochuretekst eller en pressemeddelelse

Hvordan laver jeg det
At arbejde journalistisk har lært mig at skrive levende og gribe fat i læseren. Tiden i stolen som reklamekvinde har lært mig at ramme modtageren hver gang med indlevelse og ægte øjenkontakt. Som redaktør fik jeg skærpet mine evner til at redigere, vinkle og coache tænke samt skabe overblik – selv i en myretue.

Hvor laver jeg det
Jeg kan skrive hvor som helst, og når som helst. Som regel med en god kop kaffe inden for rækkevidde. Det ville være løgn, hvis jeg sagde, at jeg kun arbejder, når jeg er på arbejde. Mange af mine bedste ideer eller den helt rigtige vending har det med at dukke op, mens jeg går en tur, bager et brød eller når jeg sover. Det tid, betaler mine kunder nu ikke for.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s